Vánoční období je speciální roční dobou, prodchnutou magickou atmosférou splněných přání, provoněnou cukrovím a čajem a rovněž dobou radosti a pohody. Four Seasons Prague pro toto jedinečné roční období připravil řadu novinek a oslav, které potěší nejen návštěvníky hotelu a restaurace CottoCrudo, ale také děti, jež jsou pod křídly nadace Terezy Maxové.

Lobby hotelu ožije hudbou a podáváním jedinečného čaje, šampaňského a ústřic

CottoCrudo

CottoCrudo

Každý týden od pátku do neděle v období od 6. – 29. prosince 2013 a od 10. – 12. ledna 2014 mezi 14:30 a 17:30 proběhne v zadní lobby hotelu živé vystoupení hry na harfu, v průběhu kterého si návštěvníci budou moci vychutnat vánoční speciality v podobě výběru tradičních čajů a káv, horké čokolády, svařeného vína, jablečného moštu, zcela nových cupcake a vánočních cookies. Pro milovníky ústřic a šampaňského připravil Richard Fuchs tuto pochoutku na několik způsobů.

Při této příležitosti Four Seasons Prague představí unikátní edici vlastních míchaných čajů, které budou pod značkou Four Seasons provázet hosty hotelu i restaurace CottoCrudo průběhu celého roku v podobě speciálních sezónních edicí.

CupcakesDalší novinkou jsou vynikající cupcakes, s pečlivě propracovanou recepturou, jež zaručuje nezaměnitelnou vláčnou chuť těchto ve světě oblíbených zákusků, připravenou pouze pro návštěvníky hotelu a restaurace CottoCrudo. Cupcakes budou v prodeji od 28. listopadu.

Slavnostní obědy a večeře

Šéfkuchař restaurace, baru a lounge, CottoCrudo – Richard Fuchs, sestavil na období od 2. –23. prosince tři variace vánočního menu k obědu i večeři, která zahrnují výběr tradičních italských slavnostních pochoutek. Speciální menu je připravené také na 24. a 25. prosince, a stejně tak na silvestrovský večer.

Podpora Nadace Terezy Maxové dětem

Hotel Four Seasons již tradičně podpoří děti z Nadace Terezy Maxové dětem prostřednictvím projektu „Make a wish“ („vyslov své přání“). V období od 6. prosince se mohou do tohoto projektu zapojit i návštěvníci hotelu Four Seasons a restaurace CottoCrudo a nákupem přáníčka v hodnotě 150 Kč přispět k daru, který hotel nadaci v lednu předá. Všechny karty budou vystaveny na charitativním vánočním stromku v hotelové lobby.

http://www.fourseasons.com/prague/
https://www.facebook.com/FourSeasonsHotelPrague
Twitter @FSPrague

Zdroj: tisková zpráva