Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Studená pepřová omáčka

02.02.2017 · Žádný komentář · Recepty

Ke grilovanému masu se hodí nějaká ta omáčka, abychom ho nejedli nasucho. Pokud máte raději pikantní záležitosti, tak si jistě na studené pepřové omáčce pochutnáte!


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience:
70 ml smetany
150 ml mléka
3 lžíce žervé nebo zakysané smetany
2 lžíce kečupu
1 lžíce worchesteru
drcený barevný pepř
sůl

Postup:
Smetanu, mléko a žervé zašlehejte do sebe a přidejte kečup, worchester a dochuťte drceným pepřem podle vlastní obliby pálivého a nakonec omáčku dosolte.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist