Váš portál do světa gastronomie

Soutěž o 3 knihy + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni

Soutěž o knihy Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyniMáme tu novou soutěž a tentokrát jsou v banku tři výtisky knihy a DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni! Mimochodem, recenzi si můžete přečíst v tomto článku.  Pokud se chcete této soutěže zúčastnit, čtěte dále!


Pravidla soutěže

Soutěž o knihy Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni1. Jak se zúčastnit soutěže? Stačí do komentářů pod tímto článkem napsat proč zrovna vy byste měli jednu z cen vyhrát. Ano, takhle jednoduché to je. Téma vašeho příspěvku nechám na vás. Potrapte si trochu hlavičky ;) Může to být třeba proto, že jste největší fanoušek Zdeňka Pohlreicha na světě, umíte uvařit některé jeho jídlo lépe než on (podělíte se o recept? ;)), máte skvělou příhodu z restaurace nebo z vašeho vaření, napíšete do komentářů fantastický recept na buchty od babičky… Vaši fantazii se meze nekladou, jen bych vás poprosil, aby téma komentáře aspoň trochu souviselo s vařením či jídlem.
Pozor, máte ale jen jeden pokus – pokud zveřejníte více příspěvků, budu brát v potaz jen ten, který jste napsali jako první.
Nezapomeňte uvést v komentářovém formuláři váš správný email. Jen tak vás budu moci kontaktovat v případě výhry!

2. Soutěž končí v sobotu 27.2.2010 ve 23:59 hod. Rozhoduje datum a čas u vašeho příspěvku. Pozn. komentáře na tomto blogu jsou ručně schvalovány (je to ochrana proti spamu). Pokud se zúčastníte této soutěže, tak bude váš komentář schválený během maximálně 12 hodin. Datum a čas u příspěvků je datem a časem vložení, nikoli schválení.

3. Po skončení soutěže vyberu tři nejzajímavější nebo nejvtipnější komentáře. Autoři těchto komentářů se stanou výherci knihy + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni a oznámím je na těchto stránkách v neděli 28.2.2010. Výherci budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni pořídit, pak si ji můžete koupit na Knižním webu, kde stojí 214,- Kč. Pokud jste členy Knižního klubu, tak je cena dokonce jen 199,- Kč.

Mimochodem, Zdeněk Pohlreich má ve čtvrtek 25.2. od 16 hod. v knihkupectví Euromedia v Brně (ulice Starobrněnská 16/18) autogramiádu. Jste srdečně zváni!

50 komentářů

  1. Petra

    Chtěla bych tuhle knížku vyhrát proto, že mám ráda vaření Zdeňka Pohlreicha, ale hlavně proto, aby mi tchýně už nemohla říkat jaká jsem v kuchyni šmudla a neumím uvařit nic originálního :-D

  2. Jiří Gronych

    Vyhrát bych měl proto, že česká gastronomická kuchyně je katastrofická a Zdeněk Pohlreich je výbornej kuchař hlavně kvalitní. Je to vzor pro všechny kuchaře i ostatní lidi, stejně jako pro mě, aby si vybírali kvalitu.

  3. Martin z Brna

    Zduř. Rád bych vyhrál. Pana šéfa sleduju už od začátku a za tu dobu, co pořad běží, mi nedalo, abych sám navštívil restaurace právě kvůli stravování. V centru Brna jsem navštívil jednu restauraci, která zrovna nabízale v poledním menu pečené kuřecí stehno s rýží. Tomuhle neodolá snad nikdo. Jídlo bylo na stole a já se na talíř zadíval jak p. Pohlreich. Po té jsem ochutnal a přišlo mi to trochu jednoduché a bez nápadu. Spíš odfláknuté. Jen hodit jídlo na talíř a víc kuchaře nezajímá. Došel jsem ke kosti a zdálo se mi, že by bylo snad stehno nedodělané? Nechal jsem to být. Zaplatil jsem a odešel domů. Mimochodem, polévka byla dobrá. Zhruba za dva dny se ke mně dostavily střevní potíže. U lékaře jsem se podrobil výtěru, který posléze ukázal bakterii campylobactera. Je to něco podobného, jako salmonelóza. Zhruba 10 dní bylo nesnesitelných. Pak se to zlepšovalo a proč o tom ted’ mluvím? Jediné podezření jsem měl právě na onu rstauraci, kde jsem si dal kuře. Onu věc jsem nikde nehlásil, protože mi v restauraci dali takový mizerný lístek, se kterým bych nikde na úřadech neuspěl a tím pádem by se neprokázalo, že jsem tam vůbec byl. Nikdy víc už tam nepůjdu. Zajímalo by mě, co by dělal p. Pohlreich, kdyby při natáčení dostal střevní nemoc.

  4. Vendula

    Ahoj,jsem 16-letá holčina z Hané ,která si nenechala ujít žádný díl tak rázného kuchaře. Již ve svém věku velice ráda vařím a všude možně sháním recepty na různé dobroty.Proto by mě potěšila kniha tak skvělého pana šéfkuchaře a stala by se mi výborným pomocníkem v kuchyni.

  5. Markéta

    Moc bych si přála vyhrát nějakou cenu,protože ráda zkouším nové recepty aj. Ráda se něčemu přiučím od pana Polreicha,jelikož dělám také v gastronomii a nějaké novinky by se mi mohly hodit..

  6. Michal Kříž

    Zdravím všechny příznivce Zdeňka Pohlreicha, proč bych se měl stát výhercem jeho nejnovější a zcela jistě výborné kuchařky? Jsem přímo posedlý sledováním Zdeňkova pořadu Ano, šéfe…všechny díly už jsem viděl asi 10x. Navíc mám k oboru vztah, studuji totiž vyšší odbornou školu hotelovou.
    Myslím si, že Zdeněk je jeden z nejšpičkovějších šéfkuchařů a znalců oboru v naší zemi, možná i ve střední Evropě, možná i v celé Evropě. Jen tak dál Zdeňku!!!

  7. Lada

    Jen Zdeněk Pohlreich umí udělat míchaná vajíčka lépe než já. Možná…

  8. Jaromír Žižka

    Dobrý den. Jsem naprostý kuchařský antitalent. Bez podrobného návodu si neuvařím ani čaj,proto jen já bych měl vyhrát Zdendovu kuchařku,abych neumřel hlady. Děkuji s pozdravem Jára žižka

  9. Tereza Kličková

    Proč bych měla vyhrát právě já ?Jelikož se potřebuji dooobře naučit vařit a díky šéfovým specialitkám mile překvapit manžela vynikajícím pokrmem.A jelikož Zdeněk má úžasný slovník a jeho hlášky mě vždy přivedou k úsměvu Je prostě nejlepší a já knížku mooooooc chci :)))) Terka

  10. Mária Husárová

    DObry den, tak prvy dovod preco by som prave ja mala vyhrat jednu z knih je ,ze ako prva davam komentar :) a druhy dovod je ,ze som mlada baba,ktora toho teda moc este nevie varit ale snazim sa a myslim si,ze tato kniha by mi velmi pomohla :)dufam,ze mi v tom pomozete a budem sa moct ucit take super veci ako varil Zdenek v TV. dakujem.Majka Husarova :)

  11. Jan Čihák

    Proč právě bych měl já vyhrát to je těžká otázka. Nebudu psát sem co asi každý píše že jsem nejlepší fanda atd.. to doopravdy ne. Zdeňek je mím oblíbencem to ano ale jsou na světě i jiní kuchaři než zdeněk. u Zdeňka se my nejvíc líbí jeho názor který já také preferuji nač zbytečné oblohy a ozdoby na talíř tyď co dáme na ozdobu tak z toho můžeme radši udělat salát a dát ho k tomu jako navíc a hlavně mimo talíř nebo litr omáčky na talíř stejnak ta omáčka či šťáva tam zbyde. V jednoduchosti je přeci krása ne? Mě by se osobně líbila knížka i dvd kde vaří Zdeněk pokud budu mezi výherci budu rád a když ne tak si ztoho hlavu lámat nebudu.

  12. Sabina Auejdzská

    Miluju jídlo a vaření a proto si myslím, že si ji zasloužím :-)

  13. Jan Hájek

    Proč zrovna já bych měl jednu z cen vyhrát??? Je to jednoduché – právě já totiž razím po celou dobu realizace projektu “Ano, šéfe” podle mého zclea pravdivý fakt, že právě Zdeněk přispěl nepřímo zato významným způsobem k renesanci české gastronomie!!! Jednoduše, chutně a na přírodní bázi…to je to, oč tu běží ;)

  14. Pěčonková Milena

    Knihu nutně potřebuju, proto ji musím vyhrát. Vždyť se přeci říká, že se člověk učí celý život, tak se chci taky naučit něco nového v kuchyni, kterou Zdeněk opravdu ovládá.

  15. Jana Ďuriačová

    Zdravim, ráda bych knížku vyhrála já, páč miluju vyření a jídlo taky samozřejmě…. a když jí vyhraju tak už podle ničeho jiního vařit nebudu… :o)

  16. Veronika

    Zdeňka musím vyhrát.Nejsem kuchařka,nejím maso…ale jeho recepty jsou tak dobré, jídla tak nádherná, že vždy i na to hovězí dostanu chuť..Takže Zdeňku s Tebou bych se mohla i vařit naučit ;)

  17. Irena

    Dobrý den, je mi 22 let, protože bych ráda začla pořádně vařit, měli jsme rodinnou restauraci a já se za tu dobu nenaučila pořádně vařit, poněvadž vše bylo ze známých sušených polotovarů, které p. Polhreich vždycky vyhodil z okna, potřebovala bych inspiraci a mít radost z vaření. Bydlím v bytě, kde moje kuchyń je ztloukaná z prkýnek a společnost mi zde dělá jeden vařič a remoska. Ale i v těchto podmínkách se dá vařit. Zdraví Irča

  18. Aleš Páťal

    Tuhle knihu bych chtěl vyhrát proto, abych se svou drahou polovičkou mohl trávit ještě více času. Kuchyň je úžasné místo, mnoho různých vůní, čerstvých surovin …a ten výsledek… Láska přece prochází žaludkem!

  19. JarynekTomáškojc

    Vaření velkého šéfa je prostě inspirací,jeho způsoby a nápaditost je vskutku originální.Díky jeho postojům k různým dochucovadlům a náhražkám jsem změnil pohled na svoje vaření ikdyž pořád mám do jeho fines hodně daleko.A opravdu to funguje nahradit při vaření všelijaká éčka bylinkama a obyčejným kořením.Pro mne je vaření relax a odpočinek přesto že moje běžná profese je tomu na hony vzdálena.A když má člověk dobré učitele jako je Zdeněk pak jde práce od ruky sama a ještě když ho okolí pochválí tak není co řešit, už se moc těším na 2.března na další díly a knížka by pro mne byla odměnou toho největšího kalibru díky moc.

  20. Simona Nevtípilová

    Proč já? Protože Zdenka ,,žeru”. :o)

  21. Michaela

    Proč bych mela vyhrát ja?To je jednoduché, s přítelem budujeme společné bydlení, a jelikož umím uvařit jen co si mé hrdlo ráčí, tak bych i jemu časem rada vařila a jelikož oba máme radi Zdenka, byl by to skvělí začátek mého vaření z jeho kuchařky.

  22. Miloslav Sedláček

    Chtěl bych vyhrát asi ze třech důvodů: I. Ano šéfe velmi rád sleduji když jse najde alespoň chvilka času. II. Ale také bych si rád přečetl i něco o jeho stylu vaření a knihu jsem před vánoci nikde nesehnal. III. V gastronomii pracuji již dlouho, sice na straně “nosítek”, ale i tak mi známí říkají malej Pohlreich

  23. Simona

    Ahoj , proč bych měla vyhrát já ?protože jídlo prostě k životu patří no ne? a konečně někdo ukázal Nám všem co Nám jsou schopni v restauracích přinést a ještě se u toho tvářit , že to je jejich specialita a přitom hnus :( ale málokdo si bude stěžovat a vrátí jídlo zpět či to rovnou omlátí kuchaři o hlavu :( tak proto se mi líbí pořad Zdenka i jeho prezentace krásného spisovného jazyka českého :)tak proto bych rada měla i jeho knihu +DVD Bravo šéfe a to sedí !!!!!!!!!!!snad Nás to trochu naučí i více doma inspirovat s jídlem a v restauracích si už nenechat sr…………. na hlavu .S pozdravem Simona .

  24. Petr Syrový

    Já to musím vyhrát.Knížka totiž obsahuje recepty jak připravit pokrmy z hovězího pupku a jelikož manželka s tou poslední dietou zase neuspěla tak jsme se rozhodli pro domácí “něco jako” liposukci.No a byla by škoda to všechno vyhazovat ne?Manželka se pro mě už takhle obětuje a já bych jí udělal alespoň malou radost knížkou a DVD.

  25. Lukáš

    I když vím,že vyhrát cenu je šance mizivá, tak jsem se rozhodl zúčasnit. A tady je můj důvod proč “vyhrát”: vaření miluji od sedmi let. Proto asi jsem začal studovat školu zaměřenou na gastronomii. A také si přivydělávám jako kuchař v jednom hotelu. Moc mě to baví a chci se neustále zdokonalovat. Ano, šéfe! sleduji od prvního dílu a se vším co “Velký šéf” řekne naprosto souhlasím. Aby ne. Má v tom dlouholetou praxi.

  26. Zdeněk

    Ahoj. Protože sem stejně jako Pohlreich křestním Zdeněk. Proto že když nevyhraju tak Vám natrhnu prdel až k lopatkám :) A teď vážně. Protože si tohodle člověka (byť ho neznám osobně) vážím pro to, jak se snaží zlepit nekdy fakt otřesnou kvalitu našeho pohostinství. I pro to že už něco dokázal. A že je kritizovanej za silnější slova? No a? Ukažte mi někoho kdo nikdy nepoužil silnějšího slova, kór když je na místě?

    Nevím, asi jsem Vás nepřesvědčil abych vyhrál. Ale takovej je život. Vyhrát může jen omezenej počet lidí. Díky

  27. Standa Šťastný

    Vyhrát bych měl já, protože Zdeněk je stejný jako já!

    Nemá rád kočky a ovesný vločky, nenosí kontaktní čočky.
    Nemá rád salámy, kritiku od dámy. Nemá rád celulitidu a lidi co jsou furt v klidu. Nemá rád nezralý maliny a před Imperialem “šaliny”, nemá rád závistivce a vlasy v polívce, nemá rád oblohy a líné polohy, nemá rád “džez” a hrnců plný dřez.
    Má rád sladkosti a file bez kosti. Dělá rád lívance, vánoční mazance, nádivku do kance. Dělá rád “suši” a vaření mu sluší. Má rád lehkou kolu, po níž jdou kila dolu. Má rád saláty a malý pivo po pátý. Loví rád okouny, taky poslouchá “Stouny” a má rád plešouny :-)

  28. sakatka

    Chtěla bych tuto knihu vyhrát protože právě sbírám materiály pro mezinárodní kuchařku pro školní stravování.
    Zdněněk Phhlreich ve svém pořadu velmi chválil školní jídelnu a možná si ani sám neuvědomil, jak pomohl školnímu stravování v jeho nelehkém boji za dobré jméno před veřejností. Za to mu patří obrovský dík všech jídelen a může věřit tomu, že má mezi námi oddané fanoušky.
    Jeho mezinárodní kuchařka by mohla být pro naše stravování velkou inspirací a rozhodně by se stala zajímavým exemplářem do mé sbírky kuchařek.

  29. Monika

    Ahoj. Moc bych si přála vyhrát tuto knihu, protože již z dílů “Ano, šéfe” mi Zdeněk Pohlreich otevřel oči, jak vařit jiným způsobem, než jsem dosud byla zvyklá. Když jsem několikrát vařila podle Zdeňkových rad, můj přítel mě málem na rukách nosil. A tento zážitek bych si ještě hodněkrát ráda užila :)

  30. johnny

    Zdravím, chci tu knihu i to dvd. Proč?? Protože prostě neumím vařit…

  31. Miroslav

    Zdravíčko všem milovníkům kuchyně ;)
    Je asi zbytečné psát zde věty o panu Pohlreichovi či pořadu, všichni kdo sem píšou ho jistě znají. Určitě by ale bylo lepší znát takového velikána v naší gastronomii osobně, nebo dokonce si s ním někdy zavařit a přiučit se do života.
    Jsem sice mladý kuchař a řemeslem se živím od školy. Začalo to zhruba v 6 letech, když si děda postavil hospodu a já se tam motal jak se dalo a už mi to zůstalo :D
    Rád bych vyhrál, abych otevřel oči vedení našeho hotelu a ukázal, že i když jsem mladej mám zájem to někam dopracovat a hotel pozvednout, což by z ukázkou nápadů a receptů ze Zdeňkovi kuchařky jistě šlo lépě.

    S pozdravem Mirek

  32. Radka

    Radši to dejte mě, aby mé kuchařské umění přestalo zabíjet orly v letu.

  33. Veronika

    Vyhrát bych měla proto, abych konečně svého muže donutila zkoušet a jíst i nová jídla, ne jen ty klasická česká, co mu vařila jeho maminka, aby zjistil, že nejen to od ní, je to nej…

  34. Bětka

    Jako Zdeněk Pohlreich
    vážně vařit neumím,
    s jeho skvělou kuchařkou
    se to snadno naučím.

    Neotvírám restauraci,
    nepracuji v hotelu,
    chci jen aby moji milí
    měli radost u stolu.

    S kuchařkou jde všechno lépe,
    jídelní stůl jenom kvete.
    Všechno je pryč ve chvíli,
    děkujeme šéfovi.

    Nikdy jsem nic nevyhrála,
    neměla jsem štěstí,
    tak mi všichni, kdo mě znáte,
    držte pevně pěsti.

  35. Miroslav

    Kuchařku mi pošlete na adresu Miroslav Snášel Hvozd 101, 79855. Mám ji pro svou 17letou dceru, kterou již delší dobu připravujeme na dráhu zubařky, aby nám před nedávnem oznámila, že pojede do Rakouska studovat gastronomii. No a tak doufám, že když ji uplatím knihou od jejího oblíbence, podaří se mi ji přemluvit ať lidem zuby spíše spravuje, než aby jim je dobrým jídlem kazila.

  36. Diana

    Kruci***** , no buď to vyhraju, nebo bude celá rodina žrát blafy (jednou za čas proložené biokuřetem na tymiánu ;-) )

  37. Lenka Cacková

    Viděla jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry… dokonce jsem viděla i stíhačku couvat… ale člověka jako je Zdenda jsem teda ještě nezažila. Žeru jeho hlášky, žeru jeho kukuč, žeru jeho žrádýlko na který semo tamo zajdu, když se nacházím v Praze. Nejraději bych se s ním potkala osobně a dala si s ním pivko, ale i jeho kuchařka by měla čestné místo v mé kuchyni… takže pamatujte, že “Lhostejnost končí, dneska se nosí vášnivý zájem” a zcela vášnivě mi připiště jednu výhru na triko ať mohu říci: “spolupráce s váma je pro mě za odměnu. Mé srdce vzlétá jako sokol”

    Vivat takovým típkům a takovým soutěžím :o)

  38. Taťána Jiříková

    Knihu bych si 100% zasloužila já, protože jsem si v kuchyni strašně nejistá a tak na rady chodím k mamce. Doufám, že mi Zdenda s vařením dodá to patřičné sebevědomí a už ji nikdy s vaření nebudu muset otravovat :-). Nikdy jsem nic nezkazila, ale to bolení břicha přitom … děs.

  39. Kamila

    Dobrý den, moc bych si přála vyhrát kuchařku Z.Pohlreicha, protože moc ráda dělám lidem radost a to nejraději dobrým jídlem. Moc se mi líbí na jeho vaření, že dělá kvalitní česká jídla jako kdysi moje bábinka. Výborná ! A ještě ke všemu je to vtipný, zábavný a chytrý člověk, takových více v českých kuchyních. Pa

  40. Jaroslav Vomáčka

    Jenom zkoušim sštěstí , když se dá něco takhle vyhrát…Mohl bych napsat že rád vařim a že sleduju Ano šéfe to tu píše skoro každej nebo nahodit nějakou básničku či ódu chvalnou na Zdeňka ale můj argument je že zkoušim štěstí a konečně bych chtěl něco vyhrát…

  41. lilfox

    Chci vyhrát, abych ukázal babče, že existujou lepší ňamky než je do bezvědomí usmaženej řízek s mraženýma bramborama!

  42. Mirka

    chci se učit vařit od mistra…

  43. veronika

    ja bych chtela vyhrat jednu cenu pro svou maminku ktera z.pohlreicha ama rada a libi si je ji jeji porad a chtela bych ji tim udelat radost.

  44. Zora

    Moc bych si přála tuto cenu vyhrát jednak proto, že pana Pohlreicha velmi obdivuju a naprosto s ním souhlasím v názorech na naše restaurace, ale hlavně proto, že mám doma hladového snoubence s mlsným jazýčkem, pro kterého každý den vymýšlím nová, dobrá a zajímavá jídla – bohužel už mi pomalu dochází inspirace a tak bych byla ráda, kdyby mi tato cena přinesla trochu nebo i více inspirace. Vařím moc ráda a z vlastní zkušenosti mohu říci, že láska prochází žaludkem :-). Tak mne prosím zachraňte, aby mi nedošla inspirace ani láska. Hezký zbytek dne.
    Zora

  45. Danča

    Abych ji mohla poslat panu Babicovi a on se konecne mohl aspon trochu naucit varit, kdyz uz se pasoval na kuchare. Trocha mistrovske skoly a inteligentniho vtipu pana Pohlreicha by nutne potreboval! Vice takovych kucharu a poradu v TV!

  46. P. K.

    Jako studenta gastronomického oboru mě pořad, ve kterém pan Pohlreich účinkuje, zaujal. Oproti Zounarům a Babicům se jedná o něco nového. Šéf přijede, zhodnotí, kde se do co “podělalo” a snaží se pomoct. Show má spád.
    Snad právě z tohoto důvodu jsem přešel na tyto stránky a píšu zde. Jsem rád, že máme v ČR skupinu špičkových (šéf)kuchařů, kteří se snaží bojovat proti hrůzám a přežitkům v gastronomii. O zefektivnění či zlepšení kvality nemluvě.
    Proč bych měl vyhrát knihu? Asi by to chtělo napsat pár oslavných veršů nebo svůj životní příběh. Řekněme, že si na ni (knihu) dělám zálusk už od Vánoc 2009. Nezáleží na tom, jestli vyhraji já nebo třeba Pepík.
    Důležitý je přínos Zdeňka Pohlreicha a jemu podobných pro řemeslo.

  47. zajka

    Proč já? Abych konečně uvařila něco jiného než jen super mňamku z pytlíku:)

  48. xdax

    Toš já bych měl o tů knížku veliký zájem, protože pan šéf je najlepší kuchař v téj našéj republice a z důvodu že neumím uvařit skorem ani vodu na kafé, tak bych sa z jeho knížky a DVDčka neco rád aj přiučíl. Snáď sa ně to nejak podaří a nevyhoří celý barák.Šak to by ně moja dala.Enom mňa vidí prójít okolo šporáka, řve nech tahnu z kuchyně, že by to dobře nedopadlo.Já bych ju chťél nekdy překvapit a neco uklohnit. Děkuju Vám předem.

  49. anka

    Zdravím.Přála bych si tuto knížku vyhrát dívám se na pana Zdenka Pohlreicha od začátku a velice se mi líbí jak to těm kuchařům umí nandat.Opravdu někde v kuchyních nejsou snad ani kuchaři co jsou to za jídla,nedá se to jíst.Líbí se mi také že i z mála se dá udělat dobrý oběd.Syn je také kuchař a myslím že je taky pedant na čistotu a co se týče jídla.Pan Pohlreicha je jeho veliký vzor a také ho velice obdivuje jaké má nervy.

  50. Michal

    Vyhrát není důležitý, nekde to stáhnu z netu:)
    díky Zdendo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑