Brandnooz logoO balíčku Brandnooz jsem nedávno psal v souvislosti s jeho speciálním Knorr vydáním. Tentokrát se podíváme na obsah prvního pravidelného Brandnooz boxu, který dorazil v závěru tohoto týdne. Smyslem tohoto potravinového balíčku je umožnit zkoušet a ochutnat nové výrobky na českém trhu a je potřeba říci, že prosincový balíček se povedl! Pojďme se tedy podívat na obsah sympatické zelenobílé krabičky.

Navrchu balení je krabice od Nestlé z řady Fitness. Křupavé cereálie jsou představeny v příchuti med a mandle.

O vanilkové Coca-cole se pějí ódy a tak je asi pochopitelné, že Kofola také představila vanilkovou příchuť. A přesně tu najdeme v obsahu Brandnooz boxu.

Brandnooz prosinec 2013

Dalším produktem v balíčku jsou žvýkačky Mentos s extraktem ze zeleného čaje. „Michelinské“ balení žvýkaček dodává balení na snadném zapamatování.

Co je v balíčku určeno pro děti? Chupa Chups Shootz jsou žvýkací bonbóny. Druhým spíše dětským produktem je sněhulák od Pom-Bär neobsahující žádné konzervanty, barviva, lepku a umělých zvýrazňovačů chuti. Což zní slibně.

Pro milovníky těstovin (hurá!) je v balíčku boloňská omáčka. Určitě brzy vyzkouším – času na přípravu večeře není nikdy dost a tak se celkem hodí ušetřit pár minut použitím předpřipravené omáčky.

Ne, že by venku bylo přímo předvánoční počasí a zima, ale i tak se najdou chvíle, kdy je potřeba se zahřát a to by mohl přijít k chuti Magister Dark. Nebo Nescafé Cappuccino v čokoládové příchuti. Záleží na osobních preferencích každého z nás.

A abych nezapomněl – balíček obsahuje i inspiraci pro kuchaře – prosincové číslo časopisu Apetit.

Brandnooz prosinec 2013

Celkový souhrn obsahu prosincového Brandnooz boxu:
– Nestlé Fitness med a mandle – cena: 89,90,- (425g), na trhu od září 2013
– Kofola Vanilka – cena: 17,90,- (0,5l), na trhu od listopadu 2013
– Mentos Michelin Pure fresh Mint – cena: 54,90,- (60g), na trhu od března 2013
– Chupa Chups Shootz – cena: 9,90,- (25g), na trhu od dubna 2013
– Pom-Bär Sněhulák – cena: 21,80,- (55g), na trhu od listopadu 2013
– Dolmio Bolognese Original – cena: 49,90,- (500g), na trhu od března 2013
– Magister Dark – cena: 165,- (0,5l), na trhu od srpna 2013
– Nescafé Capuccino Chocolate – cena: 49,90,- (120g), na trhu od října 2013

Ušetřím vám práci a sečtu celkovou cenu všech produktů v boxu. Je to 459,- Kč. Když si vezmete, že Brandnooz box vás přijde na 199,- Kč… Je potřeba něco dodávat?

Ano. To, že už teď se těším na ten lednový :)