Rumový adventní kalendář 2020Jedno z nejpopulárnějších dárkových balení těch nejlepších rumů je opět tady. Ano, píšu o rumovém adventním kalendáři! O balení 24 skvělých vzorků rumů, jednom na každý den. O prosincovém kalendáři, který těší ne děti, ale dospělé – milovníky rumu. Pojďme se podívat, co obsahuje jeho letošní vydání.

Adventní rumový kalendář mají na svědomí na slovo vzatí odborníci na rum z dánské skupiny „1423“. I letos vybrali pro fanoušky kvalitních rumů vybrali 24 ověřených kousků.

A jako každý rok je zabalili do úžasně vypadající stylové krabice. Letos má černou barvu.

Rumový adventní kalendář 2020

 

Co obsahuje rumový adventní kalendář 2020?

Rumový adventní kalendář 2020Co na vás v té krásné krabici čeká? Najdete v ní 20 ml kvalitního rumu na každý prosincový den. K tomu dvě degustační skleničky – přeci nebudete pít sami, ne? :-) Rumovou osvětu i jeho chuť je potřeba šířit dál.

Kromě toho v balení dvakrát najdete i degustační zápisník pro zapisování a uchování vašich dojmů a hodnocení rumů.

Já už doma jedno balení mám. Ostatně, kupuji si ho pravidelně každý rok. Takováto degustační sada rumů je paráda, pokud máte tento nápoj rádi. A rádi objevujete jeho nové druhy.

Rumový adventní kalendář koupíte například zde. A radil bych vám, abyste s jeho nákupem (ať už pro sebe nebo jako vánoční dárek) neotáleli. Každoročně je tady v Čechách vyprodaný, tak ať nejste vy (nebo obdarovávaný) na suchu! :-)

Více o rumovém adventním kalendáři