Váš portál do světa gastronomie

Soutěž o 3 knihy + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni

Soutěž o knihy Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyniMáme tu novou soutěž a tentokrát jsou v banku tři výtisky knihy a DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni! Mimochodem, recenzi si můžete přečíst v tomto článku.  Pokud se chcete této soutěže zúčastnit, čtěte dále!


Pravidla soutěže

Soutěž o knihy Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni1. Jak se zúčastnit soutěže? Stačí do komentářů pod tímto článkem napsat proč zrovna vy byste měli jednu z cen vyhrát. Ano, takhle jednoduché to je. Téma vašeho příspěvku nechám na vás. Potrapte si trochu hlavičky ;) Může to být třeba proto, že jste největší fanoušek Zdeňka Pohlreicha na světě, umíte uvařit některé jeho jídlo lépe než on (podělíte se o recept? ;)), máte skvělou příhodu z restaurace nebo z vašeho vaření, napíšete do komentářů fantastický recept na buchty od babičky… Vaši fantazii se meze nekladou, jen bych vás poprosil, aby téma komentáře aspoň trochu souviselo s vařením či jídlem.
Pozor, máte ale jen jeden pokus – pokud zveřejníte více příspěvků, budu brát v potaz jen ten, který jste napsali jako první.
Nezapomeňte uvést v komentářovém formuláři váš správný email. Jen tak vás budu moci kontaktovat v případě výhry!

2. Soutěž končí v sobotu 27.2.2010 ve 23:59 hod. Rozhoduje datum a čas u vašeho příspěvku. Pozn. komentáře na tomto blogu jsou ručně schvalovány (je to ochrana proti spamu). Pokud se zúčastníte této soutěže, tak bude váš komentář schválený během maximálně 12 hodin. Datum a čas u příspěvků je datem a časem vložení, nikoli schválení.

3. Po skončení soutěže vyberu tři nejzajímavější nebo nejvtipnější komentáře. Autoři těchto komentářů se stanou výherci knihy + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni a oznámím je na těchto stránkách v neděli 28.2.2010. Výherci budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu + DVD Bravo šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni pořídit, pak si ji můžete koupit na Knižním webu, kde stojí 214,- Kč. Pokud jste členy Knižního klubu, tak je cena dokonce jen 199,- Kč.

Mimochodem, Zdeněk Pohlreich má ve čtvrtek 25.2. od 16 hod. v knihkupectví Euromedia v Brně (ulice Starobrněnská 16/18) autogramiádu. Jste srdečně zváni!

42 komentářů

  1. Vladimíra

    Mám Zdenka Pohlreicha ráda,vaří perfektně a hlavně kniha s DVD je něco úžasného.Vizuálně se podíváme na zpracování potravin a správný postup,člověk,i když umí vařit,tak někdy potřebuje nějaký nový námět na vaření,zpestřit svůj jídelníček novým,zvláštním jídlem,vyzkoušet nové chutě.Knihu bych ráda vyhrála,ale pokud to nevyjde,nic se nestane,budu si nové recepty vyhledávat a fanouškem skvělého kuchaře Zdenka Pohlreicha budu stále.

  2. Kacak

    Dobrý den, tuto knížku bych si velmi přála vyhrát. Jedním z důvodů je fakt, že jsem začínající “hospodyňka”, která se nebojí v kuchyni experimentovat a pro svého partnera ráda zkouším uvařit nová jídla. Navíc pan Z.Pohlreich je opravdu mužem na svém místě, jeho pořady velmi ráda sleduju a myslím si, že není nad to, učit se od opravdového profesionála.

  3. Libuška

    Proč já? No a proč ne? :)

  4. Ivanka

    Z. Pohlreich se stal osobností. Nedává na trh svůj obličejíček, silikonové vycpávky ani barové průsery. Lidi zaujal tím, že umí a ve vystupování “je svůj”. Hlavně aby se nedal na politiku, byla by ho škoda.

  5. bea22

    Zdravim.Tuto knihu by som chcela vyhrat pretoze som frajerovi slubila ze sa konecne naucit varit.On totiz vari perfektne,lenze ja toho vela v kuchyni vyrobit neviem.Takze ak sa chcem vydat,nic ine mi neostava len naucit sa varit:-/

  6. Irena

    Chtěla bych překvapit přítele něčím dobroučkým a v knize bych určitě našla nějaký správný recept.Doma vaří hlavně on,protože mne vaření moc nebaví,a je to poznat.Pan Z. Pohlreich by ze mne určitě radost neměl….teď mám šanci to napravit – podle jeho knihy,kterou bych ráda vyhrála.

  7. Mariana Medunová

    Knížku chci vyhrát proto, abych se naučila Z.Pohlreicha fígly a v budoucnu se s ním mohla utkat v kulinářském umění. Vyhrála bych :)))

  8. Michaela Hanžlová

    proč zrovná já bych měla vyhrát nechám na vás.Jinak já hrozně ráda vařím je to můj koníček a hlavně ráda experimentuji a rodina a přátelé to občas ocení a to je ta nejlepší výhra nemyslíte?

  9. František z restaurace U Pavouka

    Klasika a omacky mi sice jdou, neco se ale jeste potrebuji naucit. Dobre umim zmrazenou rybu, pyrozky a dalsi polotovary. Pro vice info, ozivte si pamet nejlepsim dilem z druhe serie ;)

  10. Dana

    první díly jsem nesledovala, protože nemám ráda Gordona R. a myslela jsem, že bude taky takový sprosťák, díky tomu jsem bohužel viděla jenom několik posledních dílů a lituji, že jsem se nedívala od začátku, takže by se mi výhra docela hodila.Holt za hloupost se platí.

  11. Majdalenacka

    Zajímavá otázka, proč zrovna já… Chtěla bych, aby i restauraceš v mém okolí se probrali ze snů. A já díky této knihy bych jim k tomu mohla dopomoci.

  12. Ivana Barsová

    Chci se nechat poučit a inspirovat,nemám ráda blafy a on ve svém pořadu ukazuje,jak na ně :)).Zejména v hospodě už se mi kolikrát stalo, že to bylo přímo úděsný,takže případná výhra by bodla.

  13. Jana Metlíková

    A to si můžeme vážně jen tak napsat o knížku?myslím ale,že by ji chtěli vyhrát všichni,protože tento šéfkuchař je hodně vyhlášený,ale bohužel to nejde,proto se tak ptám,přeji krásný den.

  14. Karla

    Protože Pohlreicha miluji,perfektní pořad,nehraje si nanic,je úpřimný a přímočarý,…Super,opravdu je poznat že je to mistr kuchyně,dokonalost sama.

  15. Martina

    Chci vyhrát tu knihu, protože mám kamarádku, která je blázen do vaření a byl by to pro ni výborný dárek.

  16. pateta

    Moc ráááda bych vyhrála, aby moje dcera a vnučky uměly vařit lépe než já, kdy pro samé studium jsem se toho z vaření moc nenaučila a ony taky jen studují…..panebože, co jednou budou jíst jejich potomci ???

  17. Petr Vaněček

    Proč bych to měl vyhrát právě já?
    A proč ne?

  18. Petr Vanecek

    Proč právě Petr? Protože právě Petr pořád používá pouze prastaré přísady.

  19. Veronika Smetanková

    Dobrý den, tuto knihu bych chtěla vyhrát a to né pro sebe, ale pro svého manžela, který je též kuchař jako Zdenek P. a kouká na každý jeho díl Ano, šéfe. Manžel je jeho velký fanda a vynikající kuchař, který už má také něco za sebou a umí báječně vařit.

  20. Martina

    Jako pravidelný návštěvník Imperialu kniha za mnohonásobnou účast na místě …
    I s podpisem, prosím !

  21. Tereza Hájková

    Knížku musím vyhrát já, protože bych pak konečně mohla uvařit NĚCO POŘÁDNÉHO! :)) Zdeněk Pohlreich je fantastický a nenechala jsem si ujít ani jeden díl Ano, šéfe! :)

  22. Vojta

    Měl bych vyhrát, protože jsem se za prvé dokázal proklikat z facebooku až sem :-) za druhé jsem zatím nezameškal ani jeden díl Ano, šéfe!, za třetí umím uvařit zatím tak dohromady 3 jídla :-) a za čtvrté nikdo nevyužije tuto knížku více jako já :-)

  23. Lenka

    Proč bych měla knížku vyhrát zrovna já? Spíš bych otázku položila jinak: Proč by jí neměli vyhrát ostatní?.. Protože většina z nich o sobě píše jak jsou úžasní kuchaři. Tak k čemu potřebují knížku. Tu potřebuji já, protože vařit vůbec neumím, a učit se od mistra jako je Zdeněk by mi bylo potěšením:-)

  24. Lucie

    Proč bych měla vyhrát já.Ráda soutěžím,chtěla bych tu knížku vyhrát a něco nového se v kuchyni přiučit.Vžy je to zapotřebí,nebo ne.Ano šéfe moc ráda sleduji.S krásným pozdravem.

  25. Hana

    Dobrý den,
    tuhle kuchařku bych si přála vyhrát, protože vařím moc ráda a ráda zkouším nové recepty, a třeba by mezi těmito recepty byl zrovna nějaký, který by zachutnal i mé 3-leté dcerce, která nepatří zrovna mezi jedlíky a potěšit ji jídlem, které opravdu sní s chutí je nadlidský úkol :-)
    PS : Zdeňka Pohlreicha a jeho pořad sledujeme s manželem moc rádi !

  26. elsicka

    Líbí se mi:
    1) jeho “nápadité vylepšení byť i nejobyčejnějšího jídla, o kterém si my ostatní myslíme, že na něm nemáme co zkazit”
    2) umí nejen pokárat, ale i pochválit někomu jinému, že se mu to povedlo
    3) je to pěkný chlap!!!

  27. Ladi

    Těžko říci, jestli bych měla vyhrát zrovna já, ale každopádně bych vyhrála moc ráda. :-)) Třeba právě proto, že vaření u mě zrovna nic moc. Vařím v podstatě jen jednoduchá a prověřená jídla a když k nám má na jídlo přijít návštěva, klepu se strachy, čím se předvést:-)). Protože vždycky, když mi na tom nejvíc záleží, předvedu se nejspíš připálenou pánví.:-)) No a teď máte, milý pane Polreichu šanci to změnit:-)).

  28. Jana Metlíková

    Tak tu čtu,že by ji chtěli vyhrát všichni a já nejsem výjimka,sice Zdeňka Pohlreicha neznám,ale zase sbírám kuchařky a tady ta mě zrovna ve své sbírce chybí.

  29. Lenka**

    Stereotyp je nuda, nejen pro kuchaře,ale i pro strávníky. Proto bych ráda nové recepty využila nejen doma, ale také ve školní kuchyni.

  30. Jirka

    Mám rád tohoto chlapíka,který svým účesem nápadně připomíná ten můj a který svou peprnou mluvou dokáže vtipně a jasně okomentovat každou situaci.Takže pane Polreichu jen tak dál!

  31. Mladas

    Chtel bych vyhrat tuto knihu. Chtel bych novou motivaci.POkousim se varit v jedne nejmenovane restauraci o ktere se rika ze je to jak od Zdenka. Je to muj velkej vzor on vi o co jde v gastronomii

  32. Milan Pulchart

    Sbírám kuchařky pro mého miláčka,protože já neumím vařit, ale mám rád dobrou mňamku , tak výhrou obohatím naše kulinářské zážitky a sbírku :)

  33. Lidka

    Ráda bych knihu vyhrála, protože máma si koupila Babicu a já jí chci dokázat, že Babica je brak a má si pozvat Pohlreicha.. :o) No a taky proto, že jsem dala za poslední dva měsíce šílený peníze do kuchařek a tahle jediná mi chybí a moje drahá polovička už nechce pustit další penízky…

  34. Michal

    Pořad sleduji, dobrý jídlo mmiluji, tak proč bych neměl vyhrát, když bych tak rád..Kuchačku dám ženě,ať má inspiraci.

  35. Jan Havlíček

    Protože nosím stejný praktický účes jako pan Pohlreich a můj bratr se jmenuje Zdeněk.

  36. Madla

    Zdeněk Pohlreich to je borec,
    já v kuchyni-to je konec!
    tak tu knížku přiznej mně,
    ať rodina se poměje.

  37. Lucie

    Dobrý večer proč ja?? protože koukám na každej díl tohoto užasného kuchařského seriálu.. Zdeněk je užasnej a nejlepší kuchař v české republice a vařím podle něj moc ráda má dobré chutě a hlavně originálnííí napady… dneska se těším na další díl kde bude lyžovat… naschledanou fan.Lucie

  38. Sayuri

    Protoze tuhle jeste nemam. :-)

  39. Michal Hampl

    Jsem fanoušek Zdeňka Pohlreicha je super.

  40. Evička Bozikova

    Zdeněk je fakt hodně super

  41. JANA ZITOVA

    Zdravím
    Knížku bych ráda vyhrála pro svoji dceru a jejího přítele,protože recepty pana kuchaře Zdeňka Pohlreicha mají rádi a i si jeho recepty podle něho vaří a moc si ho chválí.Už pár jeho vydaných kuchařek mají a tak si myslím ,že by jim i tato kuchařka udělala velkou radost Vaření podle šéfa je kvalitni chutné a promyšlené

  42. Petr Slavík

    Jana Zítová: Dobrý den, děkujeme za komentář do soutěže, ale jedná se o starší příspěvek a tak je soutěž už uzavřená. Věříme ale, že si brzy u nás zase budete moci o nějakou pěknou cenu zasoutěžit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑