Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace, baru a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague, připravil na podzimní období novinky, jež potěší jak všechny milovníky lahodných pokrmů, kteří rádi relaxují v prostředí stylové italské restaurace, tak i pracovně vytížené manažery. V září se vrací zpět oblíbené obědové business menu a od října si můžete v restauraci CottoCrudo vychutnat zbrusu nové pokrmy, které obohatí nabídku restaurace. Hosté se mohou v listopadu těšit i na speciální návštěvu šéfkuchaře Vito Mollica, který působil v restauraci pražského hotelu Four Seasons do roku 2007.

Vito Mollica

Vito Mollica

Business menu a nové pokrmy

Od poloviny září obnovuje CottoCrudo obědové business menu, které bylo v průběhu letních měsíců nahrazeno sezónní nabídkou. Hosté si díky tomuto obědovému menu mohou spolu se svými kolegy i obchodními partnery vychutnávat delikatesy připravované šéfkuchařem v pracovních dnech od 12 do 15 hodin. Cena 390 Kč zahrnuje výběr dvou chodů z nabídky předkrmů, hlavních jídel a dezertu, kompletní 3chodové menu si můžete dopřát za 490 Kč. „Každý týden zařazuji do business menu těstoviny a nějaký druh masa – to je mezi klienty nejoblíbenější,“ komentuje Richard Fuchs.

Tým restaurace CottoCrudo připravil na podzim pod taktovkou šéfkuchaře Richarda Fuchse nové variace pokrmů, které potěší chuťové pohárky všech milovníků skvělého jídla. Širokou nabídku italských a středomořských pokrmů od října doplní i menu s bílými lanýži z Piedmontu.

Straccetti s mořskými plody, San Marzano rajčaty a bazalkou

Straccetti s mořskými plody, San Marzano rajčaty a bazalkou

Vito Mollica se na pár dní vrací do Prahy

Na pozvání šéfkuchaře Richarda Fuchse navštíví od 7. do 10. listopadu restauraci CottoCrudo Vito Mollica, michelinskou hvězdou oceněný šéfkuchař restaurace Il Palagio v hotelu Four Seasons ve Florencii. Vito vedl restauraci pražského hotelu Four Seasons od jejího otevření v roce 2001 do roku 2007. V rámci své čtyřdenní návštěvy se Vito připojí k Richardu Fuchsovi a společně budou pro hosty připravovat nezapomenutelné chuťové zážitky. Jejich menu bude zahrnovat nejoblíbenější pokrmy z let, kdy spolu s Fuchsem vařili, včetně nových jídel Vita Mollicy.

Dušené králičí stehno v aceto balsamico, lardo a rozmarýn

Dušené králičí stehno v aceto balsamico, lardo a rozmarýn

CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Ve vkusné restauraci v centru města si hosté mohou vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované šéfkuchařem Richardem Fuchsem a jeho týmem.

www.cottocrudo.cz
Facebook: www.facebook.com/cottocrudo
Twitter: @FSPrague

Zdroj: tisková zpráva