Oblíbená kuchyňská značka Tescoma pořádá výprodej skladů. V rámci této akce nabízí desítky kuchyňských pomůcek s velmi pěknou slevou. Některé akční zboží si můžete pořídit se slevou i více než 50%. Podívali jsme se na nejzajímavější z nich.

Dózy do mrazničky PurityZdravé dózy do mrazničky PURITY

Pokud máte vysoké nároky na dlouhodobé skladování potravin, jsou dózy PURITY ideální variantou. Plastový materiál, z něhož jsou dózy vyrobeny, je totiž certifikován pro použití ve zdravotnictví a farmacii. Díky tomu zachovává chuť, kvalitu i charakter potravin i při jejich dlouhodobém uložení do mrazničky.

Dózy jsou elastické a proto se dobře zavírají i otevírají. Vynikají dokonalou těsností a samozřejmě, že je lze mýt v myčce.

V akci jsou dózy o objemu 0,5 litru, 1 litr a 1,5 litru.

Prozkoumejte nabídku dóz PURITY

 

Power grill Party TimePower grill Party Time

Rádi grilujete, ale nebaví vás dlouho čekat, než je gril správně rozpálený? Nebo hledáte gril na dřevěné uhlí, který nekouří? Nebo takový, se kterým můžete grilovat jak na zahradě a balkonu, tak i v kempu nebo na pláži?

Power grill Party Time je to, co hledáte!

Je velmi skladný a díky speciální konstrukci nepříjemně nekouří. A šetří čas – má integrovaný výkonný turboventilátor, který vám umožní začít grilovat již 5 minut od zapálení!

Prozkoumejte Power grill Party Time

 

Chladící brašna Uno VinoChladící brašna Uno Vino

Pokud máte rádi víno a pikniky, tak jistě řešíte problém jak uchovat víno ve správné teplotě. Letní období prostě nesvědčí transportu vína (zvlášť bílého nebo růžového).

Naštěstí je tu řešení.

Chladící brašna Uno Vino udrží díky speciálnímu gelu a termoizolační aluminiové vložce nápoje v té správné teplotě.

Navíc je opatřena unikátním textilním úchytem, takže víno můžete nalévat přímo z brašny a nikde nic nevybryndáte.

Prozkoumejte chladící brašnu Uno Vino

 

Čokoládové fondueČokoládové fondue GUSTITO pro 4 osoby

Máte rádi fondue? Čokoládové? Že ano? Tak to by vám neměla doma chybět tato elegantní souprava z prvotřídního žáruvzdorného porcelánu.

Sada na čokoládové fondue je navíc i skvělý dárek, kterým zaručeně potěšíte.

Prozkoumejte sadu na čokoládové fondue Gustito

 

Lapač vosLapač vos

Poslední náš tip ocení ti, kteří nemají rádi bodavý hmyz nebo na něj dokonce mají alergii.

Lapač vos vám zpříjemní posezení na zahradě i balkonech. A naopak naláká vosy tam, kde by měly být – tedy v bezpečné vzdálenosti od vás.

Lapač vos účinkuje bez chemikálií a lze ho snadno rozložit a vyčistit

Prozkoumejte lapač vos

 

Zaujaly vás kuchyňské doplňky v letní akci? Podívejte se na jejich celou nabídku a neotálejte – každý den se sortiment zmenšuje s tím, jak se zboží vyprodává. Celá výprodejová akce Tescomy pak trvá jen do 31. července 2022.