Česko na talířiČerstvou novinkou pro všechny, co mají rádi českou kuchyni, kuchařka vycházející z populárního televizního pořadu Česko na talíři. Ve spolupráci s nakladelství Ikar jsem pro vás připravil soutěž o tři výtisky této kuchařky. A protože jsem široko daleko známý lidumil ;), stačí jen správně odpovědět Česko na talíři může být vaše! Jdete do toho?

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 11.11.2012 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat správné odpovědi na tyto dvě soutěžní otázky:

Otázka 1 – Pořad Česko na talíři se vysílal na televizní stanici:
a) Prima Family
b) Prima Cool
c) Prima Love

Otázka 2 – Rodinná restaurace p. Sapíka, kterou provozuje v obci Klokočná, se jmenuje:
a) Česká hospoda
b) U koně
c) Na růžku

Odpovědi,  prosím, posílejte ve formátu 1c, 2b (jako obvykle – je to jen vzor, nikoli správné řešení :)). I když, kdo ví? ;)

Česko na talíři2. V pondělí 12.11.2012 pak budou vyhlášeni tři soutěžící, kteří poslali správné odpovědi jako 7., 27. a 77. v pořadí. Výherci obdrží po každý po jednom výtisku kuchařky Česko na talíři. Výherci budou vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim bude následně zaslána kniha přímo z nakladatelství Ikar.

3. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím Ikar, kterému děkuji za ceny do soutěže.

V případě, že se na vás při soutěži neusměje štěstí a povedenou kuchařku Česko na talíři byste přesto chtěli, můžete ji zakoupit zde , kde stojí 264,- Kč.

Myslím, že nyní je už vše jasné a vy se můžete pustit do soutěžení! Přeji vám hodně štěstí!