Starbucks logoV těchto dnech startuje ve Starbucks období oblíbeného a všemi očekávaného Pumpkin Spice Latte, které již několik sezón okouzluje své příznivce jedinečnou dýňovou chutí. Spolu s touto stálicí obohatí nabídku kaváren Starbucks také nový nápoj Hot Mulled Fruit Grape – hřejivý nealkoholický svařák, který je k chladnějšímu počasí jako stvořený a bude k dostání od 20. října.

Pumpkin Spice LatteMilovníkům kávy zpestří chuťové zážitky limitovaná edice Origin Espresso v podobě prémiové kávy Guatemala Antigua, která dodá oblíbeným espresso nápojům hlubokou chuť s tóny kakaa. Tradičně je nabídka Starbucks v tomto období obohacena také o unikátní směs káv z Asie, Tichomoří a letité indonéské kávy – Starbucks® Anniversary Blend. Podzimní nabídku příjemně doladí lahodné zákusky v podobě jablečného koláče a dýňového řezu a nová kolekce hrnků a termohrnků. Nabídka je k dostání od 15. září do 2. listopadu.

„Neustále se snažíme přinášet zákazníkům něco nového, aby s námi mohli objevovat svět chutí a vůní. Jsme proto rádi, že kromě ikonického nápoje Pumpkin Spice Latte, jež se těší oblibě po celém světě, můžeme s letošní podzimní nabídkou představit novinku v podobě jedinečného Hot Mulled Fruit Grape, který v nadcházejícím období skvěle zahřeje. Věřím, že si ho naši zákazníci oblíbí,“ uvedla Iwona Sarachman, PR Director CE, AmRest.

dýňový řez

Produkty představené v podzimní nabídce

Sezónní nápoje:

  • Pumpkin Spice Latte (PSL) – Jemná a vyvážená chuť Latte s dýňovým sirupem, domácí šlehačkou a jemně kořeněným posypem tvoří jedinečný horký nápoj, který je s příchodem podzimního období velmi očekávanou záležitostí po celém světě. Výtečně chutná i na ledu.
  • NOVINKA! – Hot Mulled Fruit Grape – Jedinečný nealkoholický svařák ozdobený pomerančem a skořicí příjemně zahřeje v sychravých podzimních dnech. Dostupný od 20. října.

Zrnková káva:

  • Starbucks® Anniversary Blend – komplexní směs káv z Asie/Tichomoří s vysokou plností chuti a letité indonéské kávy, která vzniká uležením zelené (nepražené) kávy ve speciálních skladech v Singapuru po dobu 3 až 5 let a dodává této směsi výraznou kořenitou příchuť. Nezapomenutelný šálek této kávy si zákazníci mohou vychutnávat každý rok.

Zákusky:

  • Dýňový řez a jablečný koláč