Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Dýňové rizoto

17.10.2011 · Jeden komentář · Recepty

Prvním finalovým receptem soutěže o nejlepší recept s dýní je dýňové rizoto od Jany Vítovcové z Plzně. Jakpak se asi takové dýňové rizoto připravuje? Podívejme se tedy na to.

Ingredince:
400 g kulatozrnné rýže
100g dýňové dužiny (nakrájet na nudličky)
80 g másla
100g parmazánu
1 cibule
0,5 l masového vývaru
sůl, pepř, zelená petržel

Postup:
Nakrájíme cibuli nadrobno, rozehřejeme 40g másla a smažíme dozlatova.

Pak přidáme dýni. Krátce restujeme. Přidáme vývar, osolíme, opepříme. Přisypeme rýži, vaříme do měkka. Pak přidáme nastrouhaný parmazán a najemno nakrájenou petržel.

Chvilku necháme odstát a pak podáváme.

Hlasujte pro tento recept ve finalovém hlasování!

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Jeden komentář

Komentovat

TOPlist