Vánoce, Nový rok, Velikonoce či narozeniny – důvodů oslavovat je vždy mnoho! Pro zajištění dostatečných zásob potravin se vyplatí přemýšlet o zakoupení americké kombinace side by side Bosch. Ta totiž nabízí opravdu exkluzivní obsah přes 500 litrů!

Tento dvoudveřový obr je branou do nové dimenze v chlazení a s užitným objemem 504 litrů, systémem NoFrost, s funkcí superchlazením a mrazením splňuje ty nejnáročnější požadavky. Pravý luxus nabízejí přídavná funkce výroby ledových kostek a ledové tříště či integrovaná barová přihrádka. Tolik místa, kolik si kdo může přát; kostky ledu po stisknutí tlačítka; nabídka nápojů z vlastního homebaru…

Každému, kdo si oslavy spojuje s tímto popisem, otevře nová kombinovaná chladnička Bosch bránu do nového světa. Její ” maličkost” v sobě skrývá chladničku s užitným objemem přes 334 litrů a dalších 170 litrů v mrazící části. To znamená, že ani při pořádání těch největších party nebudete mít nedostatek místa. Chladná spojka Bosch do chladničky side by side KAN60A40 integroval stálý zdroj potěšení, funkci “Fresh Water & Ice” . Ledově chladná voda teče kdykoli je potřeba, což je umožněno přímým napojením na zdroj pitné vody s vlastním filtračním systémem. Po stisknutí tlačítka jsou kdykoli k dispozici ledové kostky nebo ledová tříšť.

Každému, kdo do kuchyně přijde v noci, dokonale poslouží osvětlení výrobníku ledu: světlo je aktivováno po stisknutí tlačítka a na výdej ledu a vody je tak dobře vidět. Minibar v pětihvězdičkových domácnostech Budoucí majitelé modelu KAN60A40 s ním domů získají i svůj vlastní domácí minibar Pro komfortnější přístup a rovněž pro úsporu energie Vám stačí pouze otevřít jeho dvířka a Vaše tajné noční návštěvy chladničky zůstanou dokonale utajeny. Kombinovaný design udává tón Nejen díky svým obřím rozměrům, ale i propracovanému designu hraje tento model v jakékoli kuchyni hlavní roli.

Atraktivní povrch Inox-Look dveří zdůrazňuje profesionalitu tohoto modelu. Dalším doplňujícím prvkem je pevná struktura dlouhých madel umístěných na střed. Profesionalita vládne i za oponou: technologie NoFrost společnosti Bosch zajistí, aby se odmrazování jednou provždy škrtlo ze seznamu Vašich povinností. To platí i pro časté skladování velkého množství potravin. Funkce superchlazení a mražení je dostatečně výkonná pro rychlé vychlazení jakýchkoliv potravin na požadovanou teplotu.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce (autorizovaného dovozce) spotřebiče.