Váš portál do světa gastronomie

Syrečky na špeku

Olomoucké syrečky jsou synonymem pro “voňavou” kuchyni, která má spoustu svých přívrženců mezi muži. Přiznám se, že neznám žádnou ženu, která by si libovala v okamžicích, kdy ucítí omamnou “olomouckou” vůni. Vy snad ano?

Ingredience:
50 g paprikového špeku
2-3 vejce
olomoucké syrečky (množství podle chuti)

Postup:
Částečně vyškvaříme na plátky nakrájený paprikový špek, přidáme nadrobno nakrájené syrečky a po jejich roztavení rozklepneme vejce.

Zapékáme do polotuha. Můžeme také trochu zalít pivem.

1 komentář

  1. Sandra

    Upřímně, zajímá mě, jak výsledné jídlo může vypadat :) Pokud ho někdo z čtenářů dělal, budu ráda, když sem připojíte odkaz na fotografii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑