Jak název tohoto receptu napovídá, půjde o lahůdku, po které se budete olizovat až za ušima!

Ingredience:
250 g krabího masa (nebo krabích tyčinek-surimi)
100 g žampionů
100 g tvrdého strouhaného sýra
50 g másla
5 lžic bílého vermutu
2 lžíce mouky
2 velké lžíce zelené sekané petrželky
1 malá cibulka nebo zelený pórek
1 šálek smetany
mletý pepř
sůl

Postup:
Na másle zpěníme na plátky nakrájené žampiony, nasekanou zelenou petrželku, cibulku nebo pórek. Přidáme mouku, mírně ji osmahneme za stálého míchání a vše zalijeme smetanou. Přidáme strouhaný sýr a mícháme až se rozpustí. Ochutíme vermutem, opepříme, osolíme. Opatrně vmícháme krabí maso rozkrájené na kousky a necháme 8 až 10 minut prohřát. Podáváme s bílým pečivem nebo chlebem.